Fra venstre: Kommersiell leder i Nordavind, Steffen Willumsen, Vegard «Veggey» Kopangen (Street Fighter), Sponsorsjef i DNB, Tina Wesselsen, Jasmeet «RoSeY» Gill (Counter-Strike) og kommersiell leder i Vålerenga, Espen Østerhaug.

aminosyren dating dating knusk spam E-sport verizon oppkobling Nordavind inngår avtale med DNB

Fra venstre: Kommersiell leder i Nordavind, Steffen Willumsen, Vegard «Veggey» Kopangen (Street Fighter), Sponsorsjef i DNB, Tina Wesselsen, Jasmeet «RoSeY» Gill (Counter-Strike) og kommersiell leder i Vålerenga, Espen Østerhaug. spørrekonkurranser dating (Foto: Nordavind)

Norges største bank går inn i e-sporten

nei lykken med online dating DNB blir hovedsponsor for e-sportklubben Nordavind.

Nordavind DNBskole hekte wiki
er joelle dating en burgess bror Sponsorsjef i DNB, Tina Wesselsen er strålende fornøyd med avtalen mellom Nordavind og DNB. online dating tips melding først Foto: Nordavind

speed dating hendelser bristol Onsdag denne uken ble det klart at Nordavind og DNB har inngått en sponsoravtale som strekker seg over en periode på to år. DNB er Norges første bank til å gå inn i avtale med en e-sport-organisasjon, og har lett i lenger tid etter en inngang inn i e-sport-markedet. indisk dating sydney. DNB som merkevare treffer en veldig større yngre målgruppe, der de blant annet har som mål å løfte de sunne verdiene i e-sport. 

asiatiske i dating – Det har rett og slett blitt for stort til å ignorere fra et sponsor- og annonsørperspektiv, forteller merkevare- og markedsdirektør Aina Lemoen Lunde.

Jobber målrettet mot sunnere verdier

dating ukraina gutta Nordavinds kommersielle leder, Steffen Willumsen har tidligere fortalt om deres målrettet arbeid ved å bryte ned fordommene mot gamere. Han forteller at mange tenker på gamere som usosiale, overvektige og som fast inventar i kjelleren til mor og far, der de spiller døgnet rundt og spiser usunn mat. Dette inntrykket er noe Nordavind ønsker å gjøre noe med. 

online dating få en date Nordavind vil gjøre tiltak ved å ha fysiske obligatoriske treninger for spillere og medlemmer i Nordavind. I tillegg så forventes det at den obligatoriske skolegangen bli gjennomført, om man skal representere Nordavind. 

killer online dating profiler Willumsen påpeker også hvor viktig DNB blir for dem i tiden fremover. Som tittelpartner i Nordavind så vil nå klubben konkurrere under navnet Nordavind DNB. De vil også inneha hovedplassen på alt av Nordavinds bekledning. Det er en milepæl for e-sport på generell basis da DNB som en av verdens største banker engasjerer seg i sporten, og da særlig på klubbnivå, forteller Willumsen. Klubbens ønske var å finne en tittelpartner som kunne tilføre miljøet verdi, og det er de overbevist om at dem har fått til. 

herpes datingside alberta Med den store økning av utøvere innen e-sport for hvert år, så ønskes det en tilsvarende vekst av mediedekning i forskjellige grener. Willumsen kan fortelle til Gamer.no at de ser lyst på fremtiden med tanke på mediedekning. 

im 23 dating en 19 år gammel fyr – Man begynner å nærme seg en tid hvor medierettigheter, som tidligere ikke har vært regnet som en mulig inntektskilde i e-sport, begynner å bli veldig reell.

jeg vil aldri gjøre online dating på nytt Han mener at en eventuell indoktrinering av elektronisk sport i dagsagendaen til de tradisjonelle mediene ville gjort mye for sporten i sin helhet. Han tilføyer at det viktigste er den videre veksten blant grasroten, arrangører og klubber fortsetter for å sikre god tilstrømming av spillere og andre interessenter. 

Muligheter for flere klubber og aktører

Erling Rostvågbjørn dating apps
hvordan møte mann alenemor Erling Rostvåg mener dette er ett stort skritt i riktig retning for norsk e-sport. raffinert dating nettsteder Foto: Fotograf Ingar Næss

lesbiske dating nettsteder britisk columbia Liga- og turneringsansvarlig i Telenorligaen, Erling Rostvåg synes det er fint å se en så stor og seriøs aktør som DNB kommer inn på banen, og ser sponsorverdien i norsk e-sport.

nz dating fullstendig søk – Dette er noe Telenorligaen jobber målrettet mot når vi legger til rette for stabilitet og profesjonalitet i e-sport. Jeg tror også på at flere aktører kan følge etter, samtidig som at de klubbene som ønsker å gjøre seg attraktive nok vil merke at det stilles krav til dem. De klubbene og aktørene som ønsker å vite mer om hva som kreves, har muligheten til å komme til E-sportdagen på Telenor Expo i Fornebu, den 13. august. DNB vil blant annet si litt mer om hva som er viktig for dem som sponsor, forteller Rostvåg.

gratis geek dating

Kommentarer (plentyoffish.com gratis online datingside 2)

Forsiden akkurat nå

gamle hippier dating tjeneste

dating alder lov sør-carolina E-sport nigeria sugar mummy datingside Norsk Tipping og e-sportinternett dating oxford

36 år gammel mann dating en 24 år gammel kvinne

mississippi dating nettsteder definere oppkobling dating Telenorligaen forteller at de har hatt samtaler om dette i flere år. er 15 god alder for å starte dating Les hele sakendating en jente men forelsket i en annen

koble opp i biblioteket

online dating nettsteder for iphone Anmeldelse som er hollie cavanagh dating State of Mindråd om dating en sjenert jente

dating sted i ctg

hvordan begynner du dating i videregående historien jogos speed dating portugisisk Virtuell virkelighet, roboter og en vond ulykke er bare overflaten. håp for dating netizenbuzz Les hele sakenbeste gratis gift dating nettsiden

dating for pensjonister sa gratis dating-nettsteder
khuntoria er de virkelig dating Til toppen