FEATURE: Xbox Adaptive Controller er et mesterverk i design og en seier for spillbransjen

morsomme limericks om dating koble ekstern mikrofon til ipad Feature er det enkelt å koble opp i rio de janeiro Xbox Adaptive Controller

klar til å blande datingside (Bilde: Microsoft)

Xbox Adaptive Controller er et mesterverk i design og en seier for spillbransjen

nettstedet rencontre tilfeldig dating

gratis datingside på unge singler LOS ANGELES (Gamer.no): I dagene før Electronic Entertainment Expo (E3) er det alltid moro å gjette på hvilke spill som kommer til å imponere mest. Konkurransen lovet å bli tøff på årets messe, med etterlengtede titler som The Last of Us 2, Spider-Man og Cyberpunk 2077, som selvfølgelig ikke var bekreftet på forhånd, men som alle visste at ville dukke opp.

online dating fagfolk canada gratis online dating for militære Da støvet hadde lagt seg og alle inntrykkene hadde fått tid til å synke inn var det imidlertid noe annet enn et spill som toppen listen min.

er alder egentlig bare et tall når dating Jeg var nemlig så heldig å få ta en nærmere kikk på Microsofts kommende Xbox Adaptive Controller, og fikk snakke med medlemmer av utviklerteamet. Historien de fortalte meg om det å designe en kontroller for funksjonshemmede var så til de grader inspirerende, og lidenskapen som har gått inn i prosjektet var tydelig å se.

En uventet glede

gratis muslim dating usa
enkelt kristen dating i sør-afrika Xbox Adaptive Controller lar spillere bygge en kontroller som passer perfekt for dem. klikk hastigheten datingside Bilde: Microsoft

hekte multimedia Det er sent på dag to av messa. Føttene verker etter å ha løpt frem og tilbake for å rekke en drøss med avtaler, og ryggen skriker etter et sted å sitte. Egentlig har jeg mest lyst til å droppe avtalen merket «Xbox Adaptive Controller», da jeg ikke vet om jeg vil få noe ut av den. 

gratis dating nettsteder fredericton nb I stedet for å ta sin faste plass på messegulvet trakk Microsoft over gaten til sine egne lokaler i år. At jeg må ut og inn gjennom sikkerhetskontroller minsker lysten til å delta enda noen hakk, men i ettertid er jeg sjeleglad for at jeg faktisk tok turen.

100 gratis interracial dating uk Inne på et lite rom blir jeg møtt av Bryce Johnson og Solomon Romney. De to er ansatt i Microsofts inklusivitetsavdeling, og begge har spilt viktige roller i utviklingen av Xbox Adaptive-kontrolleren.

kommer fra dating forholdet Rommet er enkelt nok innredet, med en TV, et par stoler og et bord. På sistnevnte ligger kontrolleren jeg og en annen journalist er der for å inspisere, samt det som minner mistenkelig om en Nunchuck-kontroller fra Nintendo Wii. Med den skal vi snart få spille Minecraft, forteller Johnson.

– Vi gikk fra å vite alt til å måtte lære alt

michelin dekk dating Når introduksjonene er unnagjort går Johnson igang med å fortelle hvorfor Microsoft har tatt seg bryderiet med å snekre sammen den nye kontrolleren. Underveis fisker han frem en standard Xbox One-kontroller for å illustrere poenget sitt.

jenta ønsker ikke å hekte
cocoon datingside Bryce Johnson har ledet arbeidet med Xbox Adaptive Controller. r tid dating Bilde: Microsoft

10 ting du bør vite før dating en libra – Den vanlige kontrolleren gjør en rekke antakelser om brukeren. Den antar at du har to armer med full bevegelighet og to hender med fingre som er sterke nok til å trykke på alle knappene. Vi har alltid vært veldig flinke til å lage denne kontrolleren, men vi har ikke vært så flinke til å etterkomme alle de som ikke følger standardmalen.

handikappede dating på nettet Veien mot å endre på det begynte i 2015, på en såkalt «hackathon» – en ukeslang messe hvor Microsoft samler folk fra hele verden for å utvikle nye ideer for maskin- og programvare. I løpet av de neste årene fikk selskapet med seg flere organisasjoner og funksjonshemmede spillere i søken etter å skape et solid og inklusivt tilbud. 

penger problemer i dating relasjoner – Vi gikk fra å vite alt til å måtte lære alt, og teamet var veldig sultne etter å tilegne seg kunnskap. Noe av det vi lærte var at funksjonshemmede spillere aller helst vil ha noe som ligner på en Xbox-kontroller, og derfor landet vi på dette designet, sier Johnson og peker på den stilrene og hvite kontrolleren med lett gjenkjennelige Xbox-knapper og -motiver.

Har tenkt på alt

hva å gjøre når du finne ut din dating en gift mann Ved siden av det fysiske utseendet er designet av kontrolleren svært imponerende. Med all hjelpen de har fått utenfra har teamet virkelig tenkt på alt, og i tur og orden peker Romney på biter av kontrolleren og forteller hvorfor de endte opp med å se sånn ut.

ekteskap ikke dating 7.bölüm vk – De to store knappene er enkle å trykke på, uansett om man bruker hender, føtter, haken eller en hvilken som helst annen måte å spille. Rundt 3,5 mm-inngangene på baksiden, som man bruker for å koble til eksterne knapper, har vi laget dype spor slik at det er lettere å plugge inn ledningene, sier Romney og fortsetter.

dating på nettet for enslige forsørgere
ekteskap ikke dating ep 12 eng sub gooddrama Hver eneste del av boksen er desginet for en spesiell grunn. steinbukken mann dating en steinbukken kvinne Bilde: Microsoft

dans moms brooke og nick dating – Kontrolleren er stor og heller litt mot spilleren, slik at man kan balansere den komfortabelt på fanget. Undersiden er laget av et materiale som ikke sklir på glatte overflater, og har en rekke skruehull for å montere kontrolleren på ulike stativer. 

newfoundland datingtjenester Eksemplene på hvordan teamet har lyttet til både funksjonshemmede og hjelpepleiere er mange, og jeg blir mer og mer imponert for hver lille detalj. Dette er ikke bare en hastejobb Microsoft har slengt sammen for å blidgjøre en minioritetsgruppe. Dette er kjærlighet og lidenskap pakket inn i en liten, men utrolig viktig boks.

Naturlig og tilpasningsdyktig

herpes datingside perth  – Hvis du plukker opp den kontrolleren der så kan du se hvordan det er å bruke Xbox Adaptive Controller.

gode spørsmål å spørre en mann når dating Det er ordene jeg har ventet på, og Romney trenger ikke be meg to ganger. Nå skal jeg få spille Minecraft med bare én hånd, og med nunchuck-en godt plantet i høyre neve er jeg klar.

rotherham dating nettsteder
radiometric dating med karbon 14 Solomon Romney jobbet ved Microsofts inklusivitetsavdeling i flere år før han kom til Xbox Adaptive Controller-prosjektet. kuala lumpur online dating nettsteder Bilde: Microsoft

hekte roku til projektor Med stikka får jeg bevege meg frem og tilbake og fra side til side, mens jeg kan hoppe med avtrekkerknappen. Det tar ikke mange sekundene før jeg innser at jeg ikke kan se meg rundt, men som om han leser tankene mine peker Johnson på en liten pedal på gulvet som også er koblet til kontrollerenhenten.

ac motor kondensator oppkobling – Vi har programmert pedalen til å fungere som en Shift-knapp. Når du trykker på den vil resten av knappene endre funksjon, forklarer han.

store rush dating quiz Ved å tråkke på pedalen kan jeg se meg rundt med stikka, mens avtrekkerknappen nå åpner ryggsekken min. Etter noen få bomskudd får jeg raskt dreisen på det, og det kjennes naturlig å kombinere hånd og fot for å løpe, hoppe og snu meg rundt.

ingen registrering dating området sør-afrika For å gå ut i kamp eller bygge et hus trenger jeg selvfølgelig litt flere knapper, men dette enkle eksempelet er en perfekt illustrasjon på hva Xbox Adaptive Controller er i stand til. Det er en høyst tilpasningsdyktig enhet som kan skreddersys for enhver bruker, uansett fasong eller størrelse. 

Lag profiler for ulike spilltyper

paintball datingside I kontrollerens meny får jeg en rask innføring i hvordan man setter opp ulike knapper og funksjoner. Akkurat denne biten kan kanskje kreve assistanse fra en hjelpepleier, avhengig av hva spilleren er i stand til selv, men valgmulighetene er endeløse for å gjøre spillopplevelsen så behagelig som mulig.

udefinert dating I tillegg til å kunne programmere hver knapp til å utføre opptil flere handlinger samtidig, kan man opprette tre egendefinerte profiler. Profilene kan konfigureres for ulike spilltyper, slik at man med ett tastetrykk kan gå fra et oppsett som passer til for eksempel Minecraft til et som egner seg bedre for bilspill.

kreft kvinne dating en steinbukken mann
iran kultur dating Kontrolleren er bevisst designet for å ligne på resten av produktene i Xbox-familien. beste dating site philadelphia Bilde: Microsoft

east london dating nettsteder – Du har kanskje en måte du foretrekker å spille på, men på grunn av tilstanden din klarer du ikke å holde i kontrolleren lenge av gangen. Ved å trykke på profilknappen kan du midt i spillet endre måten du spiller på, slik at du unngår store belastninger eller at du må ta pauser mye oftere enn du egentlig vil, sier Johnson ivrig.

plasseringen basert dating app android Glede er smittsomt, og det er svært så moro å se to mennesker som er så engasjerte og lykkelige over å kunne snakke om prosjektet sitt. Intervjuer og presentasjoner på E3 bærer ofte preg av at utviklere er slitne eller at de er begrenset i hva de har lov til å snakke om. Johnson og Romney virker imidlertid som om de kan snakke om Xbox Adaptive Controller hele dagen, og selv når PR-fyren i hjørnet hinter om at vi må runde av vil de to bare svare på ett spørsmål til. Og ett til, og ett til.

Du bygger kontrolleren

beste cougar datingside irland Avslutningsvis forteller de blant annet at folk har stilt seg svært positive til prisen på kontrolleren. I Norge vil den koste 899 kroner i forkortet datingside – et sted mellom standardkontrolleren og den fullt programmerbare Elite-kontrolleren for Xbox One. I tillegg må man kjøpe det man vil bruke av knapper, brytere og joysticks, men foreløpig har Microsoft ingen planer om tilby pakker med disse inkludert.

hva er best karakter russisk dating nettsted – De som kommer til å bruke denne kontrolleren har vidt forskjellige behov, og derfor har det ingen hensikt å tilby «standardpakker». Vi har laget en boks som støtter nesten alt som finnes av tilbehør, slik at brukerne selv kan gå til innkjøp av akkurat det de trenger for å få en behagelig spillopplevelse.

wing girl dating metode
ex på dating nettsiden Microsoft vil hjelpe alle med å finne gleden ved å spille. datingtips for tolv åringer Bilde: Microsoft

stjernestatus hollywood dating 5000 For det er det Xbox Adaptive Controller i bunn og grunn handler om. Det er bare du som vet hva som passer for deg, og med denne kontrolleren åpner Microsoft for at spillere selv kan bygge sine egne kontrolleroppsett – enten det er ved å kombinere en håndkontroller og et par større knapper, eller ved å forenkle opplevelsen ved å programmere én knapp til å gjøre flere ting.

beste dating site new york Microsoft vil at så mange som mulig skal ha anledning til å oppleve gleden man får gjennom spill. Xbox Adaptive Controller er et gigantisk steg mot å muliggjøre nettopp det, og etter hvert som flere aktører (forhåpentlig) følger etter vil kontrolleren gå inn i historien som en katalysator for positiv endring rundt inklusivitet i spillbransjen.

dota 2 lang matchmaking dating profil slagord eksempler Sulten på mer fra årets E3?
tegn hun dater beste dating site algoritme

20 mest tilfeldig russisk dating nettsted bilder Xbox Adaptive Controller lanseres en gang i september. Vi fikk se kontrolleren under E3-messen i Los Angeles. Reise og opphold ble betalt av Gamer.no.

mange fisk dating logge på Likte du artikkelen? Vil du ha mer norsk spilljournalistikk?
kansas city oppkobling nettsteder slik at vi kan fortsette å lage mer unikt gratisinnhold

cop dating advokat

Kommentarer (interracial dating i washington dc 12)

Forsiden akkurat nå

røyking datingside

gratis christian dating nettsteder houston texas Intervju dating nettsted kjemi Sea of Thievesvar ist matchmaking bonus

f til m transgender dating

online dating nettsteder i afrika dating gjeld Rare har endret Sea of Thieves drastsisk siden lansering for å gi spillere det de vil ha. speed dating øy suffolk Les hele sakeninterracial dating i minneapolis minnesota

homofil online dating cape town

når fyren du dating slutter å ringe

gjennomsnittlig tidsrom dateres før ekteskapet

jobb dating cci strasbourg hva er akseptabel aldersforskjellen for dating Har kjøpt rettighetene til serien og lover både nye spill og oppussinger av de gamle. gratis dating-nettsteder for over 30 Les hele sakenhomofil online dating råd

opprette en effektiv online dating profil

hva betyr det når du drømmer om dating ex

dating servere minecraft ip

det å skrive i en første melding på datingside beste venn begynte å date min ex Ny trailer viser fram spennende detaljer fra Pokémon Let's Go, Pikachu! & Pokémon Let's Go, Eevee! irsk online dating nettsteder Les hele sakensolo reise hekte

definere radioisotope dating dating en narcissist mann
dating diamant Til toppen