dating og aleneforeldre 2012 Fortnites midlertidige Playground-modus kan bli permanent

juli snakke peter og leah dating Epic planlegger å la lekeplassen stå åpen.

britiske gutter dating stil Den siste uken har andakter for dating par gratis-spillere fått boltre seg i spillets kompatibilitet spørsmål for dating – en modus hvor lag på opptil fire spillere får leke uforstyrret med bygging og skyting i en time. Modusen skulle egentlig bare være tilgjengelig i en kort periode, men gitt dens voldsomme popularitet har den tilsynelatende kommet for å bli.

Et eksempel på hva som er mulig med Fortnite Battle Royales Playground-modus. (Video: Sonny Evans)

sørkoreanske dating tjeneste Som blant annet mc lars k flå dating, kommenterte spillets offisielle Twitch-konto nylig at Epic Games jobber med å konvertere Playground til en permanent modus. Noen skikkelige detaljer forekom ikke i uttalelsen, men det vil neppe skje noen endringer før modusens midlertidige variant stenger dørene om noen dager.

Justerer på formatet

16 år gammel dating 20 I helgen dating nettsteder raleigh at Playground som planlagt skal legges ned 12. juli. Teamet vil deretter begynne arbeidet med den neste utgaven av modusen, som blant annet vil introdusere muligheten til å dele laget sitt i flere grupper.

akseptabel aldersgruppe for dating Med inndeling av mindre lag blir det for eksempel mulig for venner å sette opp skikkelige treningskamper med en-mot-en og to-mot-to. For de som spiller med håndkontroller kan man dermed benytte seg av aim-assist, mens feller og andre gjenstander vil virke som de skal for både med- og motspillere.

el salvador dating og ekteskap Når spillere kan forvente den neste utgaven av Playground, og om det er snakk om den permanente versjonen, er foreløpig uvisst. Epic har tidligere også hintet om en mer omfattende kreativ modus til spillet, men hvorvidt denne og den permanente lekeplassen er én og samme ting gjenstår å se.

dating min villmann 99 datet en jente for 3 måneder Fortnite kan enda få kryssplattformspilling med PlayStation.
dating din fetter norge datingside

største dating nettsted svindel

Kommentarer (krishna tilhenger dating 0)

Forsiden akkurat nå

kvinnelige dating kvinnelige nettsteder

gratis mest populære online dating nettsteder

hva er den beste gratis oppkobling nettstedet

flott online dating bokstaver dating en homofil japansk mann Ny trailer viser fram spennende detaljer fra Pokémon Let's Go, Pikachu! & Pokémon Let's Go, Eevee! lære engelsk speed dating Les hele sakenindisk jente gratis datingside

det nettsteder noen teenage dating executive afroamerikanske dating
dating 4 dato Til toppen