Gamer.no trenger flere spillskribenter

dating råd youtube Gamer.no trenger flere spillskribenter

innsiktsfulle dating spørsmål Lyst til å skrive for Norges beste spillside? Da bør du lese dette.

20 år gamle dating en 17 år gammel britisk Gamer.no ønsker til en hver tid å være det beste norske alternativet for spillinteresserte på jakt etter lesestoff med høy kvalitet. Vi skal dekke spillbransjen bredt, med faglig tyngde, dedikasjon og et tilgjengelig og levende språk. Derfor er vi alltid på utkikk etter dyktige frilansskribenter med svært gode skriveferdigheter, god sans for humor og et stort engasjement for spill.

Titusener av lesere

hva er online dating definisjon Vi tilbyr et morsomt nettmiljø, hvor du får være med å bygge videre på det som i dag er koble opp i williston nord-dakota. Ikke minst får du en unik mulighet til å nå ut til over 20 000 lesere hver eneste dag.

datingside for homofile menn Du innlemmes i en allerede kvalitetsbevisst redaksjon, og bidrar med anmeldelser og sniktitter av spill på både PC og konsoll, men gjerne også unike dybdeartikler, guider og kommentarer om spill og den bransjen vi er en del av.

hvordan vite om du bør koble opp med en fyr En frilanserjobb hos oss kan for mange være et springbrett i spillbransjen. Erling Ellingsens innsats førte for eksempel til at han ble speed dating hendelser lancashire.

berkeley relativ datering Alle spill som testes blir levert av Gamer.no, og de kan beholdes etter at artikkelen er levert til redaksjonen. Det er opp til skribentene å velge hvor ofte man vil påta seg et oppdrag, men to store saker i måneden sees på som et minimum.

fakta om dating en politimann Vi betaler et fast honorar per artikkel, både for artiklene på Gamer.no, og for kortversjonene vi skriver for lokalavisene.

Dette er kravene

beste melding å sende på datingside Søkeren bør ha:

  • Interesse for minst to av disse sjangrene (i tillegg til andre): Racing, sport, strategi og skytespill
  • Mulighet til å teste spill for en kombinasjon av minst to av disse plattformene: PC, Xbox One, PlayStation 4 og Switch.
  • Mulighet til å reise ut for å kikke på kommende titler og intervjue skaperne. Reise og opphold dekkes av oss
  • Internett gjennom en stabil forbindelse
  • Fylt 18 år

jeg kysset dating goodbye gratis nedlasting ebok PC-skribenter bør ha en maskin som kan kjøre alle de nye grafisk krevende spillene jevnt, uten å justere ned grafikkinnstillingene nevneverdig.

Slik går du frem

mørk nedenfor matchmaking Hvis dette virker interessant for deg, ønsker vi at du skriver en prøveomtale av et valgfritt spill. Teksten skal være mellom 900 og 1800 ord, og formes og bygges opp på samme måte som som var monica dating i 1995, med et godt språk, god flyt, humor og egenart. Det anbefales ikke å velge et favorittspill, siden det ikke er representativt for arbeidet her. Skriv også noen linjer om hvorfor akkurat telefon dating nettsteder i kenya du passer som frilanser hos oss.

sørafrikansk hvitt dating nettsteder Send søknaden på e-post til luke oppkobling toronto. Husk å oppgi kontaktinfo som telefon og adresse.

wild dating-nettsteder tekstmeldinger dating Merk: Det er ingen søknadsfrist, og behovet for skribenter er tilstede så lenge denne artikkelen finnes. Vi anbefaler derfor at søkeren bruker god tid på prøveanmeldelsen, for å gi oss et best mulig førsteinntrykk.

Kommentarer (dating industrien i singapore 111)

dating igjen etter separasjon

Forsiden akkurat nå

datingside priser

dating en belly dancer E-sport hvordan kan jeg hekte en dobbel lysbryter Overwatch World Cup 2018sal og kan hekte

høyst populær daterer steder i portugal

gratis dating-nettsteder i ventura county dating nettsteder for indiske singler i usa Men landslagsspillerne fikk for alvor vist seg fram. eksempel på en første online dating email Les hele sakendating et team magma grynt kapittel 9

sentinel datingside

rett oppkobling app android Anmeldelse dating nettsiden for handikappede Shadow of the Tomb Raiderhvordan vet du er dating feil fyren

tips om et sunt dating forhold

dating råd kollega zone som er best gratis dating nettsted uk Når det føles som om man spiller det samme spillet for tredje gang, har noe gått galt. asiatiske speed dating vancouver bc Les hele sakendating hendelser bristol

tilfeldig chat dating nettsted gratis colombianske dating
sudanske dating-nettsteder Til toppen