Shroud under en økt med PUBG. Nå er han utestengt i en måned.
Shroud under en økt med PUBG. Nå er han utestengt i en måned. dating nettsteder rovdyr (Foto: Skjermdump/Twitch)

lover på aldersforskjellen i dating uk Populær PUBG-streamer ble bannlyst for å ha spilt med juksemaker

topp 20 gratis dating nettsteder «Shroud» må bøte med utestengelse.

dating en kjendis mann Juksing er et utbredt problem i spillverdenen, og Playerunknown's Battlegrounds er blant spillene hvor juksemakerne trives best – og slåes hardest ned på. Nå har en kjent person blitt bannlyst for kun å ha spilt sammen med en person som jukset, melder parkere han byul dating se7en.

im 26 dating en 22 år gammel Spilleren det dreier seg er Michael Grzesiek, bedre kjent under kallenavnet «Shroud», et velkjent navn i det profesjonelle Counter-Strike-miljøet.

Beklaget til seerne

erfahrungen online dating ukraina Grzesiek er altså også en ivrig PUBG-spiller og har fått et stort publikum som følger direktesendingene hans på Twitch. I en nylig PUBG-økt havnet Grzesiek på samme lag som en person som jukset, og det var nok til at Grzesiek selv ble bannlyst fra spillet i én måned.

absolutt datering definere Den populære PUBG-streameren skal altså ikke ha jukset selv, men satt blant annet på med juksemakeren i en flyvende bil og fikk hjelp av hackeren til å finne fiender som han senere drepte.  

er ian dating nikki Han bekreftet selv det inntrufne badoo dating linje, hvor han forklarer at han visste nøyaktig hva han gjorde og innrømmer at det ikke var en god idé å spille på lag med en person han visste var en juksemaker. I videoen beklager han også overfor følgerne sine.

er val dating janel PUBG har hatt et stort jukseproblem i lang tid, og utvikleren ball i din retten dating som tyr til ulovlige metoder for å skaffe seg fortrinn i spillet. Anti-juksetiltak hva er 1 2 3 base i dating.

Østeuropeisk dating nettsteder i storbritannia 8 minutters dating houston tx  Les også: online datingtips direktemelding

bihar homofil dating

Kommentarer (10 regler i dating meg teenage datter 13)

Forsiden akkurat nå

co-grunnlegger dating

hvordan å fortelle hvis du er dating rett person Sniktitt scrabble online dating Tom Clancy's The Division 2dating skanning koste brisbane

dating byrå newcastle nsw

datingside for forretningspartnere brukere dating nettsteder Vår første kikk på oppfølgeren lover godt. helt gratis å kontakte dating-nettsteder Les hele sakenkoble mikrofonen til mottakeren

hekte båt styring hvordan dating pleide å være
dating en steinbukken kvinne Til toppen