Skribent

mikeys oppkobling bjeffe Marius Kjørmo

cs gå matchmaking hvordan fungerer det Jeg er utdannet historiker fra Universitetet i Bergen. Startet karrieren som spilljournalist bak mikrofonen i spillprogrammet bare hekte skitne djevelen dating på Studentradioen i Bergen. Ble en del av gratis interracial dating nettsted i 2009, og ble så med over til Gamer.no etter sammenslåingen. Skriver også spillkommentarer for Bergens Tidende.

jakarta datingside Spillkarrieren min startet på Amiga 600 hvor jeg spilte alt jeg kom over. Etter det har det bare rullet videre og i dag har jeg de fleste relevante konsollene i stua mi. Rollespill er nok den største favorittsjangeren. Spill som Planescape: Torment, Arcanum: of Steamworks and Magic Obscura, Baldurs Gate, Fallout, Vampire - The Masquerade: Bloodlines og Morrowind er spill som alle står svært høyt på lista mi.

min 17 år gamle er dating en 23 år gammel Min entusiasme for spill stopper likevel ikke ved rollespillsjangeren. Jeg er en fanatisk Football Manager-spiller, jeg elsker Fifa, Europa Universalis, Alpha Centauri, Total War, Bioshock, Discworld: Noir, og Civilization, og sent om kvelden når ingen ser på, er jeg truende til å ta frem gitaren og klimpre noen låter på Guitar Hero.

dating alfabetet Filtrer på:
Nyhet dating tjeneste mackay (63)campbell elven senior dating
Anmeldelse online colombianske dating (57)beste gratis asia dating nettsteder
Sniktitt dating alder lover georgia (53)perrie edwards og jade thirlwall dating
Intervju irske independent online dating (17)beste aussie dating apps
Feature online dating følelsesmessig drenering (16)hva er passende alder du start dating
hvordan kan jeg hekte en tatoveringen pistolen Til toppen