dating matte regel Sist oppdatert: 09.03.2018

luminescence dating keramikk Personvernerklæring

dating divas skattejakt Brukernes tillit er viktig for oss, og Good Game AS er opptatt av å ivareta ditt personvern.

20 verste russisk dating bilder Under forklarer vi hvordan og hvorfor vi samler inn informasjon om våre brukere.

1. Innledende bestemmelser

gratis dating nettsted michigan Denne personvernerklæringen gjelder for Good Game AS, org. nr. 920 519 504, og tilknyttede publikasjoner og tjenester.

2. Derfor lagrer vi informasjon

datingside i finland Vi lagrer informasjon av flere grunner:

  • For at systemet skal kunne kjenne igjen brukerne våre, for å kunne tilpasse tjenestene
  • For at våre annonsører skal kunne nå sine målgrupper på våre sider som en del av finansieringsmodellen vår
  • For målretting og fjerning av annonser og redaksjonelt innhold som er relevant/irrelevante for deg
  • Utvikle og forbedre våre tjenester gjennom å forstå hvordan de brukes
  • Beregne og rapportere brukerantall og trafikk

3. Dette bruker vi ikke informasjonen til

dating detox regler Informasjon du oppgir til oss blir kun lagret i våre systemer. Informasjonen vil ikke selges videre, og vil kun benyttes til å gi deg som bruker mer relevant informasjon og bedre tjenester.

beste dating app toronto Tredjeparter (som homofil dating nettsteder college) vil kunne hente ut IP-adresse og data basert på dine surfemønstre. Good Game AS er pliktig å påse at disse tredjepartene behandler data i tråd med norsk regelverk.

4. Slik samles opplysningene inn

beste astrolog for matchmaking Vi registrerer informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi bruker anonyme identifikatorer, så informasjonen er ikke knyttet til personlig identitet.

hva du kan forvente når dating en enslig mor Som eksempel kan vi samle informasjon om hvilke redaksjonelle og kommersielle tjenester og annonser du besøker. Informasjonen kan deles opp i følgende typer:

  • Teknisk informasjon og nettverkskommunikasjon
  • Informasjon om posisjon
  • Aktivitet og adferd

Teknisk informasjon og nettverkskommunikasjon:

sa-singler dating agency Vi registrerer teknisk informasjon om din enhet, operativsystem og aktive applikasjoner. Videre registrerer vi hvilken internett-tilkobling (nettverk) du benytter.

Informasjon om posisjon

prinsippet bak radiometric dating Vi registrerer IP-adresser samt posisjonsdata

Aktivitet og adferd

jeg kan kysset en jente uten dating henne Vi registrerer aktivitets- og adferdsdata for å verdiøke eksisterende og utvikle nye produkter og tjenester for deg som bruker og for våre annonsører. Opplysninger som lagres kan være bruksmønster, demografiske data, hvilke tjenester du har benyttet og andre opplysninger om brukeradferd.

zambia single dating Dersom du har gitt ditt samtykke, vil opplysningene dessuten kunne danne grunnlag for å sende deg informasjon, nyheter og tilbud fra Good Game AS.

5. Informasjon som lagres lokalt

telefonnummer for pof datingside Når du besøker våre tjenester bruker vi ulike teknologier for å gjenkjenne deg som bruker. Vi bruker eksempelvis informasjonskapsler til å lagre anonym identifikasjon lokalt i din nettleser. Disse brukes til analyseformål for å se hvor mange unike lesere som besøker gamer.no-domenet, og til annonseformål. Vi bruker også enkelte informasjonskapsler til å kunne anbefale saker tilpasset til dine leservaner.

reddit dating ut av min liga Vi inkluderer også elementer fra Facebook, Linkedin, Twitter og Google+, som laster sine egne informasjonskapsler som lesere har på disse tjenestene fra før.

6. Informasjon fra andre kilder /tredjeparters bruk av teknologien

datingside uten logikk Vi kan motta informasjon fra andre kilder som eksempelvis annonsenettverk, kunder, måleverktøy eller andre tredjeparter som hjelper oss eller dem med å forstå brukeraktivitet, dine preferanser eller generelt å forbedre tjenestene vi tilbyr.

beste dating sites for pakistanske En annonsør kan eksempelvis gi oss informasjon om hva som skjedde etter at du klikket på en annonse hos oss, slik at vi kan måle effekten på en annonse og gi deg mer relevant innhold.

matchmaking virksomheten i india På våre tjenester leveres det ofte innhold fra tredjeparter som samarbeidspartnere, annonsører og eksterne tjenestetilbydere. På samme måte som oss kan disse aktørene bruke teknologien for å registrere statistikk og adferdsdata, levere personalisert innhold og reklame, samt å levere tredjepartsfunksjoner som «deling» i sosiale medier.

iranske dating teheran Hvilke tredjeparter som er til stede på en gitt nettside varierer, og for en fullstendig og oppdatert oversikt anbefaler vi at du bruker verktøy som Ghostery eller TagExplorer. På nettsiden Tagopedia finner finner du også oversikt over de fleste tagene og leverandørenes personvernerklæringer.

7. Behandling av personopplysninger / cookies

flere dating spill Personopplysninger vil bli lagret i vår database, behandlet og publisert i samsvar med bestemmelsene i personopplysningsloven, og slik det fremgår nedenfor.

når kan du starte dating igjen etter en breakup Se hvor ofte bør du se fyren din dating hos Lovdata. Mer om grunnleggende personvern, se «hekte 2 skjermer macbook pro» hos Datatilsynet.

helt gratis dating-nettsteder i sri lanka Når det gjelder samtykke til bruk av informasjonskapsler (cookies), reguleres dette av rask fakta om online dating. Mer om dette finner du også på internett dating svindel fra russland.

8. Behandlingsansvarlig

fest dating nettsteder Dine personopplysninger vil bli behandlet av Good Game AS, som er behandlingsansvarlig, og våre IT-leverandører for det formål å levere tjenester og for å bedre tjenestene.

Vi engasjerer dessuten noen ganger andre firmaer for å bidra til vår utvikling, og vi kan i slike tilfeller gi disse firmaene de opplysninger de trenger for å utføre dette. Dine personopplysningene vil for øvrig ikke utleveres til andre uten at du har gitt ditt samtykke, eller vi er rettslig forpliktet til utlevering.

første gang dating råd for gutter Dine personopplysninger lagres innenfor EU/EØS-området, og iht. norsk personvernlovgivning.

9. Registrert profildata, innsyn og retting

god emnelinjer dating emails Opplysningene du selv gir ved registrering (navn, epost etc.) og ved redigering av denne profil benyttes for å levere og videreutvikle tjenesten, samt til analyse og til statistisk formål.

legitime lokale oppkobling nettsteder Det er du selv som registrerer, oppdaterer og sletter informasjonen i vår database.

vegetarisk dating nettsteder av Du har rett til å be om innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, og dersom de er uriktige eller ufullstendige, kan du få dem rettet, supplert eller slettet. Dette kan du gjøre ved å kontakte oss iht. pkt. 16.

hekte radio echolink Ved mistanke om grovt feilaktige opplysninger i brukerprofil kan vi slette din konto uten nærmere saksgang.

10. Slik forhindrer du at informasjonskapsler lagres

god dating nettsteder filippinene Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner.

polsk dating slett denne konto Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse nettsider, kan forhindre tilgang til sider som krever innlogging og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.

dating web design inspirasjon For å unngå at såkalte anonyme identifikatorer blir lagret, må du deaktivere javascript i nettleseren din. Javascript er imidlertid nødvendig for at mange grunnleggende funksjoner på nettsidene skal fungere.

dating i kuwait Hvis du ønsker kontroll over hvilke tredjeparter som benytter teknologien til ulike formål, anbefaler vi verktøy som Ghostery og Disconnect.

uran dating fysikk For mer informasjon om informasjonskapsler og innstillinger henviser vi til hva skjer etter dating skanning.

11. Informasjon på nettstedet

soldat gutt dating 2016 Good Game AS påtar seg ikke ansvar for feil som kan forekomme i annonser og annet automatisert eller redigert innhold på nettstedet.

christmas genser speed dating Vi påtar oss heller ikke ansvar for feil på nettsteder vi til enhver tid lenker til, eksempelvis potensielle arbeidsgiveres nettsider.

12. Rettigheter

beste internasjonale dating nettsteder Opphavsrett, øvrige rettigheter og innhold på Good Game sine nettsteder og tjenester tilhører Good Game AS eller deres samarbeidspartnere, og er beskyttet av opphavsrettslige regler. Det innebærer bl.a. også rett til å stille betingelser for deltakelse, rett til å kreve vederlag fra publikum og det til å utnytte de økonomiske muligheter som tjenestene og arrangementene danner grunnlag for, herunder medierettigheter og rett til å inngå markedsavtaler.

selvfølelse og dating Du plikter å respektere opphavsrett, andres rett til bilder og andres personvern når du oppretter profil på og opptrer på Good Game sine nettsteder og tjenester. Du har ikke rett til å forsøke å omgå Good Game Tjenestene sine sikkerhetssystem.

satellitt hekte Enhver kommersiell utnyttelse av slike rettigheter er forbudt uten forutgående skriftlig avtale med rettighetshaver. Dette gjelder både kopiering, videreformidling og salg av informasjon, bilder, grafiske elementer, programkoder og tekniske løsninger

13. Medierettigheter, markedsavtaler og promotering av Good Games produkter og tjenester.

polyamori gift og dating gratis episoder Good Game AS innehar medierettighetene knyttet til alle konkurranser og arrangementer på og i regi av Gamer.no og andre tjenester som måtte utvikles. Dette innebærer rett til å oppta, overføre eller videreformidle lyd, bilde, tekst ol via tv, radio, internett eller på annen måte.

14. Begrenset ansvar

online dating for syklister Good Game AS påtar seg ikke noe ansvar for eventuelle tap, kostnader eller andre konsekvenser som kan oppstå i ved bruk av våre produkter og tjenester

agenter dating Vi kan ikke garantere at våre produkter og tjenester til enhver tid er fri for virus og andre sikkerhetstrusler. Du er ansvarlig for å bruke og vedlikeholde antivirusprogramvare og andre beskyttelsestiltak, og å ta sikkerhetskopi av data på din enhet. Du er videre ansvarlig for å oppdatere tilknyttede applikasjoner når det lanseres nye versjoner. Eksempelvis nye versjoner av spill i forbindelse med bruk av Gamer.no.

forskningsprosjekt om online dating Good Game er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte tap som du eller noen andre påføres i forbindelse med bruk av våre produkter og tjenester eller fordi produktet/tjenesten ikke kan benyttes som forutsatt.

15. Endring av Vilkår

fritekst dating toronto Innholdet og tjenestene på nettstedet, samt generelle vilkår som beskrevet, vil løpende bli oppdatert ved behov og kan når som helst endres av Good Game AS som eier nettstedet.

16. Kontaktinformasjon

masse fisk online dating tjeneste Good Game AS, org nr 920 519 504. Tjenesteyter, avtalemotpart, ansvarlig redaktør og behandlingsansvarlig etter personopplysningsloven er Good Game AS v/daglig leder.

irsk gratis dating-nettsteder Besøksadresse: Tordenskioldsgate 2, 0157 Oslo
Epost: hva er baseball baser dating

jeg er dating en mann 8 år yngre Til toppen